Mobile menu
Kadeti II pobijedili Sarajevo

Kadeti II pobijedili Sarajevo

 
22/1/2018 - 22:20 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1
Kadeti II: Hajduk - Sarajevo 4:1

U prvoj pripremnoj utakmici uoči nastavka sezone Hajdukovi kadeti II su na pomoćnom terenu na Poljudu upisali 4:1 pobjedu protiv svojih vršnjaka iz FK Sarajevo.

Pedesetak gledatelja na tribinama moglo je vidjeti zanimljivu i dinamičnu utakmicu u kojoj su Bijeli bolju igru uspjeli okruniti pred kraj prvog poluvremena kada je David Katuša zabio sjajan pogodak iz slobodnjaka s preko dvadeset metara. Lopta je preletjela živi zid i od grede se odbila u mrežu.

Momčad Siniše Šegovića drugo je poluvrijeme otvorila na još uvjerljiviji način. Već u prvom napadu Luka Botić je snažno opalio iskosa s desne strane, a lopta je od stative završila iza gostujućeg vratara.

Novo povećanje prednosti Bijelih stiglo je samo dvije minute kasnije kada je Katuša prihvatio jednu odbijenu loptu i s 14 metara postigao svoj drugi pogodak.

Potom su gosti nakon prekida uspjeli smanjiti zaostatak preko Farisa Rašidovića koji je glavom zabio za 3:1, a konačni rezultat postavio je Luka Mamić koji je u samoj završnici susreta sam izašao pred vratara Sarajeva i nakon uspješnog driblinga mirno pogodio praznu mrežu.

Ovom utakmicom kadeti II su zaključili prvih sedam dana priprema, a sljedeći prijateljski ogled čeka ih u subotu kada će odmjeriti snage s nekom od lokalnih ekipa. 

22/1/2018 - 22:20 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr