Mobile menu
Juranović: Split je kvalitetan, ali zanimaju nas samo tri boda

Juranović: Split je kvalitetan, ali zanimaju nas samo tri boda

 
10/12/2015 - 22:19 sati
Prva momčad
Autor: Frane Grgurević
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Split 0:0 (Poljud, 12/12/15)"

Josip Juranović s nestrpljenjem očekuje utakmicu protiv gradskog rivala. U utakmici 20. kola MAXtv Prve lige Hajduk igra protiv Splita na Poljudu u subotu s početkom u 17 sati.

U nešto manje od godinu dana Juranović, koji je stigao iz treće lige gdje je igrao za Dubravu, postao je bitna karika Hajdukove igre i ugodno iznenađenje za sve navijače. 

Mladi igrač rođen u Zagrebu 16. kolovoza 1995. godine. Kaže kako mu je lakše igrati u prvoligaškom okruženju: 

"Osjećam kako sam u ovom periodu napredovao, naročito u brzini i snazi. Osim toga mnogo je ugodnije okruženje, tereni su znatno bolji, a za mladog igrača je bitno i da je okružen kvalitetnim suigračima, koji mu uz to daju podršku."  

Juranović po dobru pamti i posljednji sraz sa Splitom u Parku mladeži odigran 27. rujna 2015.. Ušao je tada u igru u 52. minuti umjesto Sušića, te pomogao u očuvanju vodstva od 2:0, a strijelci za bijele bili su Vlašić i Caktaš.  

Juranović je u kombinaciji za subotnju utakmicu protiv Splita. Spremno će ispuniti svaki zadatak koji trener Burić postavi pred njega. 

Ističe kako cijeni Sablićevu momčad, radi se o dobroj i discipliniranoj ekipi: 

"Vrlo su zgusnuti u sredini, opasan je Bagarić u špicu, kao u i Franjić na krilu, ali igramo pred svojom publikom i zanimaju nas samo tri boda. I to ne samo u ovoj utakmici, cilj je biti stopostotan u obje utakmice prije zimske pauze", poručuje prvotimac Hajduka Josip Juranović.  

10/12/2015 - 22:19 sati
Prva momčad
Autor: Frane Grgurević
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr