Mobile menu
Juniorima visoka pobjeda protiv GOŠK-a

Juniorima visoka pobjeda protiv GOŠK-a

 
26/2/2017 - 16:56 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Juniori su bili izuzetno efikasni u utakmici 17. kola 1. NL Središta Split. Hajduk je bio domaćin GOŠK-u iz Kaštel Gomilice, igrači trenera Marija Despotovića ostvaril su pobjedu od 13:0. 

Bijeli su se nametnuli od samog početka, a Dino Skorup načeo je mrežu protivnika već u 5. minuti nakon prodora i asistencije Karla Vidovića. Skorup je potom odlično izveo slobodan udarac s 25 metara, a njegov udarac vratar Vinko Rozga odbio je u korner. Skorup je izveo udarac iz kuta, a Ivan Vujčić bio je najspretniji u šesnaestercu i povećao vodstvo svoje momčadi. U 29. minuti sve je sam napravio Ivan Krajina, poveo je loptu, zaobišao nekoliko igrača i sa 16 metara pogodio protivnički gol. Konačan rezultat prvog dijela postavio je Vidović lijepim udarcem iskosa u suprotne rašlje. Skorup je nakon lijepog prodora u 38. minuti oboren u protivničkom kaznenom prostoru. Jedanaesterac je snažno izveo Vujčić, a Rozga se istaknuo odličnom obranom. 

U drugom dijelu Hajduk potpuno preuzima kontrolu, a prvi udarac gostiju u okvir gola uputio je u 70. minuti Teo Pajčin. Dominacija Bijelih okrunjena je s još devet pogodaka u mreži gostiju. Uz tri gola Ivana Vujčića, dvostruki strijelci u nastavku bili su Ante Kovačević, Karlo Vidović i Josip Rakić, a možemo izdvojiti lijepi lob Vidovića u 67. minuti za 9:0.

Hajduk je nastupio u sljedećem sastavu: Ninčević, Vuletić, Čančar, Batarelo, Skorup (od 46. Šarić), Rakić, Vidović, Nejašmić (od 46. Topić), Krajina, Kovačević, Vujčić

U nedjelju je utakmicama 18. kola nastavljeno natjecanje pionira i kadeta u 1. HNL. Prvi protivnik Bijelih bila je Lokomotiva, pioniri su pobijedili rezultatom 2:0, a konačan rezultat kadetske utakmice bio je 4:2.

Kadeti II u prvom kolu nastavka prvenstva u subotu su ostvarili pobjedu na gostovanju u Makarskoj. Momčad trenera Damira Matulovića pobijedila je domaćeg Zmaja rezultatom 1:0, a jedini strijelac bio je Nikola Šiško

Hajduk je nastupio u sastavu: Sentić, Jelavić, Mihanović, Vulikić, Markovina, Jurica, Iličić, Laušić (od 60. Jurlina), Pleić, Belančić (od 64. Božić), Prančević (od 41. Šiško).


MAKARSKA - SUBOTA, 25.02.2017.

1. NL Središte Split (KADETI II)  ZMAJ - HAJDUK   0:1 (Šiško)


POLJUD - NEDJELJA, 26.02.2017.

1. HNL (PIONIRI):   HAJDUK - LOKOMOTIVA  2:0 (Ljubičić, Kekez)

1. HNL (KADETI):   HAJDUK - LOKOMOTIVA  4:2 (Šego, Blagaić, Kreković, Bajić)

1. NL Središte Split (JUNIORI):  HAJDUK - GOŠK 13:0 (Vujčić 4, Vidović 3, Kovačević 2, Rakić 2, Skorup, Krajina)

26/2/2017 - 16:56 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr