Mobile menu
Juniori uvjerljivi protiv Intera

Juniori uvjerljivi protiv Intera

 
26/11/2017 - 15:35 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr

Juniori: HAJDUK – INTER 4:1 (3:0)
Utakmica 11. kola 1. HNL za juniore
Split, pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 50
Sudac: Marino Majstrović (Split)
Strijelci: 1:0 Bajić (5), 2:0 Kreković (7), 3:0 Blagaić (11), 4:0 Bajić (55), 4:1 Gadže (70)
HAJDUK: Ninčević, Ševelj, Radić (od 55. Čeko), Barišić, Čančar (od 80. Vidović), Skorup (od 66. Rakić), Kosić, Bajić, Blagaić (od 74. Sekulić), Kreković, Krajina (od 63. Babou)

Hajdukovi juniori uvjerljivo su pobijedili Inter u 11. kolu 1. HNL. Utakmica je odigrana po jakom vjetru i uz povremenu kišu, a Bijeli su sve riješili već u prvih 11 minuta. Najprije je Jurica Bajić u 5. minuti smireno prizemnim udarcem pogodio mrežu gostujućeg vratara Kenana Topolovića nakon lijepe asistencije Filipa Kosića. Samo dvije minute kasnije Jakov Blagaić je asistent, a Leon Kreković postiže pogodak jakim udarcem s osam metara. Asistent Blagaić upisao se u strijelce u 11. minuti. Nakon lijepog proigravanja Bajića, bijela 'desetka' je ostala sama na šest metara i Topolović je još jednom bio nemoćan.

Igrači trenera Marija Despotovića nisu se zadovoljili visokim vodstvom i nastavili su s napadačkom i atraktivnom igrom punom točnih i brzih dodavanja, brzih promjena strane, ali i okomitih proigravanja. Upravo točnom okomicom u 22. minuti je Bajić isturen u još jednu šansu, udarac je bio sličan onome iz pete minute, ali ovog puta Topolović je bio uspješniji i loptu odbio u korner. U sljedećoj minuti vidjeli smo možda i najljepši trenutak utakmice, Kosić je gađao gornji kut vanjskim dijelom kopačke s više od 25 metara, a lopta se zaustavila na lijevoj vratnici gola Intera. Gosti iz Zaprešića teško su se mogli vratiti u igru nakon odličnog početka Bijelih, uspjeli su tek stidljivo zaprijetiti preko Petra Tomeka u 30. minuti te dobro izvedenim slobodnim udarcem Dominika Rešetara pred kraj prvog dijela, koji je prohujao pored desnih rašlji vratara Hajduka Ivana Ninčevića

U drugom poluvremenu vidjeli smo još dva pogotka. Najprije je Bajić svojim drugim golom povisio vodstvo Hajduka u 55. minuti, da bi u 70. minuti gosti postigli počasni pogodak preko Gojka Gadže.

26/11/2017 - 15:35 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr