Mobile menu
Juniori u prijateljskoj utakmici svladali Dugopolje

Juniori u prijateljskoj utakmici svladali Dugopolje

 
21/3/2018 - 16:22 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Juniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - Dugopolje
Juniori: Hajduk - Dugopolje

Hajdukovi juniori pobijedili su vršnjake iz Dugopolja rezultatom 2:1 u prijateljskoj utakmici koja je u srijedu odigrana na pomoćnom terenu stadiona Poljud. Ovaj susret odigran je nakon što je Bijelima za vikend odgođeno prvenstveno gostovanje kod Slaven Belupa u Koprivnici.

Trener Mario Despotović na teren je izveo kombiniranu momčad koja je u prvom dijelu utakmice povela golom Martina Sekulića, da bi gosti do kraja poluvremena ipak uspjeli poravnati rezultat.

U drugom dijelu Hajduk je zadržao terensku inicijativu koja urodila plodom dvije minute prije kraja utakmice kada je pobjednički pogodak postigao Ian Regvar.

Obje momčadi utakmicu su odigrale u različitim štucnama (jedna plava i jedna bijela) čime su obilježili Svjetski dan osoba s Down sindromom. 

21/3/2018 - 16:22 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr