Mobile menu
Jozinović: Zaboravimo ovu utakmicu i okrenimo se Kupu

Jozinović: Zaboravimo ovu utakmicu i okrenimo se Kupu

 
4/4/2015 - 22:49 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Split 1:2 (Poljud 04/04/2015)"

Goran Jozinović kazao je poslije utakmice: 

"Teško je govoriti nakon ovakvog poraza. U ovakvim utakmicama treba imati i malo sreće. Danas što god da smo pokušali izbiti odbilo se njima na čistu šansu. Mi smo s druge strane tukli deset puta na njighov gol u istoj akciji, a oni su izbijali loptu s linije. Kada nas neće onda stvarno neće. Ne znam što nam se dogodilo u drugom poluvremenu. Split nam dotad nije stvorio jednu pravu priliku. U nastavku su nas pričekali, igrali su na kontre i polukontre.

Sad nema previše vremena jer već u srijedu igra se nova utakmica protiv Splita ovaj put u polufinalu Kupa Hrvatske. 

"Moramo zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se srijedi. Ako i ima nekog bijesa moramo ga pretočiti u nešto pozitivno, sportsko. Moramo pokušati pobijediti u srijedu u kupu. Moramo igrati agresivnije nego danas. Nadamo se pobjedi i da nećemo primiti pogodak. Uvjeren sam da smo bolji i da možemo proći, a u finalu je sve moguće. Ni treće mjesto nije izgubljeno, Lokomotiva nam bježi četiri boda", poručio je Jozinović.

Tino Sušić ispričao se zbog reakcije nakon utakmice. 

"Ispričavam se svima zbog moje nepromišljene reakcije nakon utakmice. Reagirao sam vruće glave, iznerviran zbog poraza. Bio sam ljutit na sebe i na sve oko sebe i zato sam onako reagirao. Još jednom se ispričavam novinarima kojima sam uputio ružne riječi, svojim suigračima i ljudima u klubu jer ničim ne mogu opravdati takvo ponašanje", kazao je Tino Sušić nakon što su se malo stišale tenzije poslije Hajdukova poraza od Splita na Poljudu.

Ispričao se i Artem Milevski koji je od bijesa razbio staklo na vratima na ulazu u svlačionice.

"Nisam trebao onako reagirati. Teško mi je pao ovaj poraz. Žao mi je zbog toga. Ispričavam se svima", kazao je Milevski.

4/4/2015 - 22:49 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr