Mobile menu
Jefferson se oprostio od suigrača i napustio pripreme na Pohorju

Jefferson se oprostio od suigrača i napustio pripreme na Pohorju

 
3/7/2017 - 10:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."

Jefferson se u hotelu Habakuk oprostio od suigrača, trenera i članova Hajdukovog stožera, te je u ranim jutarnjim satima napustio pripremnu bazu Bijelih na Mariborskom Pohorju.

Dopuštenje je Jefferson dobio za odlazak u Portugal, u GD Chaves gdje će obaviti liječničke preglede, a ako sve bude u skladu, Brazilac će potpisati ugovor za svoj novi klub koji će Hajduku platiti zadovoljavajuću transfernu odštetu.

Rastanak od Hajduka bio je vrlo emotivan. U ime Kluba zahvalio mu se sportski direktor Mario Branco zaželivši mu puno sreće u nastavku karijere. Sportski direktor kazao je da je Jefferson primjer igrača koji je bio izraziti profesionalac i igrač koji je besprijekorno izvršavao sve svoje obveze.

- Teško mi pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u Klubu s kojima sam proveo predivne dvije godine. Svom Hajduku želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone kao i svim igračima. Ono što je bitno za reći je da sam u ovom Klubu i gradu stekao prijatelje koji mi ostaju za cijeli život - kazao je Jeff emotivno se oprostivši od igrača i stručnog stožera.

3/7/2017 - 10:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr