Mobile menu
Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 18 sati

Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 18 sati

 
2/12/2017 - 08:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:2 (Rijeka, 2/12/2017)"

Tri dana nakon pobjede nad Osijekom i prolaska u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa, nogometaše Hajduka očekuje novi prvenstveni izazov, Jadranski derbi na Rujevici. Nisu hajdukovci imali previše vremena za slavlje, poslije susreta u Gradskom vrtu krenuli su prema Zagrebu gdje su prethodna dva dana odrađivali pripreme za današnji sraz u Rijeci koji započinje u 18 sati. Naravno, hajdukovce na Rujevici očekuje potpuno drugačiji susret, ali trener Željko Kopić vjeruje da će unatoč emocionalnoj i fiziološkoj potrošnji na posljednjoj utakmici, njegova momčad ispuniti zahtjeve koje će staviti pred njih.

- Sretni smo i zadovoljni što smo prošli u polufinale Kupa, no sada isključivo razmišljamo o Jadranskom derbiju i Rijeci gdje želimo odigrati što bolju utakmicu. Došao nam je novi trener s novim zahtjevima, potrudit ćemo se da ih ispunimo i u ovom susretu te osvojimo sva tri boda na Rujevici - rekao je u najavi susreta napadač Ante Erceg, strijelac i asistent u pobjedi u Gradskom vrtu.

Kao što je već poznato, zbog tri žuta kartona u konkurenciji za sastav neće biti Borje Lopeza i Ahmeda Saida Saida. Hajdukov trener na konferenciji za medije poručio je kako bez obzira na izostanke ima dovoljan broj igrača koji ih mogu zamijeniti te da njegovi igrači idu po ostvarenje novog dobrog rezultata.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a pomažu mu Borut Križarić iz Čakovca i Jerko Crnčić iz Vrbovca. Dopunski suci su Fran Jović iz Zagreba i Mario Zebec iz Cestice, dok je četvrti sudac Ivica Modrić iz Zagreba. Delegat susreta je Darko Kolesarić iz Osijeka, odakle dolazi i kontrolor suđenja Ante Vučemilović-Šimunović.

2/12/2017 - 08:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr