Mobile menu
Izjave hajdukovaca nakon remija u Kranjčevićevoj ulici

Izjave hajdukovaca nakon remija u Kranjčevićevoj ulici

 
18/3/2017 - 10:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:0 (Zagreb, 17/03/2017)"

Nogometaši Hajduka remizirali su u gostima kod Lokomotive u susretu 25. kola MAXtv Prve lige. Hajdukov vratar Dante Stipica istakao se u 82. minuti susreta kada je efektnom paradom zaustavio udarac Erosa Grezde nakon što se lopta odbila od bloka. Svi su već vidjeli loptu u golu, no Dante je refleksnom reakcijom sačuvao vrata svoje momčadi.

- Nismo odigrali utakmicu kako smo željeli i nismo prikazali pravu igru. Mogli smo odigrati 'muškije'. Kada već nismo uspjeli tehnički nadigrati Lokomotivu, morali smo nešto više silom napraviti. Moramo skupiti glave i pokušati ispraviti nedostatke tijekom reprezentativne pauze - rekao je Stipica nakon podjele bodova u Kranjčevićevoj ulici.

Bijele je poremetio drugi žuti, odnosno crveni karton Marka Futacsa u 46. minuti susreta pa su hajdukovci cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje. 

- Tvrda utakmica, Lokomotiva je pokazala da je dobra momčad. Od isključenja Futacsa, vidjelo se da nam nedostaje taj jedan igrač za pobjedu. Malo smo se povukli, dali Lokomotivi loptu i na kraju je možemo reći da je neriješen rezultat realan - prokomentirao je ishod napadač Bijelih Ante Erceg.

Slijede dva tjedna reprezentativne pauze, a sljedeći prvenstveni susret momčad Joana Carrilla igra 31. ožujka u Zaprešiću gdje ih očekuje domaćin Inter.

- Dojam da nismo bili svježi niti kompaktni kao prošloj utakmici. Poremetio nas je crveni karton odmah na početku drugog dijela. Nismo to očekivali, pokušali i s igračem stvoriti nekakve prigode i doći do pogotka, ali na kraju nismo uspjeli. Slijedi nam reprezentativna pauza gdje moramo proraditi na pogreškama i potruditi se da ih ispravimo već u idućem ogledu protiv Intera. U domaćim susretima nedostajat će nam podrška navijača, ali moramo se fokusirati na našu igru, odigrati kao u Jadranskom derbiju i osvojiti što više bodova. - rekao je nakon utakmice mladi Hajdukov reprezentativac Toma Bašić.

18/3/2017 - 10:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr