Mobile menu
Izbori za novi Nadzorni odbor Hajduka 4. srpnja 2015.

Izbori za novi Nadzorni odbor Hajduka 4. srpnja 2015.

 
16/4/2015 - 19:28 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Izbori za NO (HNK Hajduk Split)"

Udruga Naš Hajduk objavila je da će se izbori za nove članove Nadzornog odbora kluba održati 4. srpnja. Priopćenje kojega potpisuje tajnik udruge Ivan Rilov prenosimo u cijelosti.

"Gradsko vijeće Grada Splita na sjednici održanoj 16. travnja 2015. usvojilo je tekst javnog natječaja za izbor sedam članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. Natječaj će biti objavljen tijekom sljedećeg tjedna na web stranici Grada Splita (www.split.hr) i web stranici Hajduka (www.hajduk.hr), te u dnevnoj novini Slobodna Dalmacija. Danom objave natječaja počinje teći i rok od 30 dana u kojem se kandidati mogu prijaviti.

Pozivamo sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate, koji smatraju kako bi svojim znanjem, vještinama i iskustvom mogli pomoći u nadgledanju klupskog poslovanja, da pošalju svoje prijave. Ovo je najbolja prilika da se uključe u rad Hajduka i pridonesu njegovom boljitku.

Izbori za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. održat će se 4. srpnja 2015. Pozivamo sve članove Hajduka, kao i one koji će to tek postati, da iskoriste svoje biračko pravo i glasuju za kandidate koje smatraju najboljima, te tako na demokratski način izaberu one koji će donijeti novi polet našem voljenom klubu. Krajnji rok za učlanjenje kako bi član imao pravo glasa na ovim izborima jest 22. svibnja 2015. godine.

Od početka projekta i prvih izbora 2011. godine, pokazalo se da članovi na civiliziran i demokratski način mogu sudjelovati u radu kluba. Duboko vjerujemo da je ovaj model upravljanja klubom donio mnoge pozitivne promjene, ne samo u Hajduku, nego i u odnosu navijača, članova i simpatizera prema klubu i načinu na koji prate nogomet i sport u cjelini."

16/4/2015 - 19:28 sati
Klub
Foto: hajduk.hr