Mobile menu
Igrači i stručni stožer dali potporu sudionicima 18. Splitskog polumaratona

Igrači i stručni stožer dali potporu sudionicima 18. Splitskog polumaratona

 
25/2/2018 - 14:55 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratonaHajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratona
Hajdukovci dali potporu sudionicima 18. splitskog polumaratona

Nogometaši Hajduka zajedno sa stručnim stožerom predvođen trenerom Željkom Kopićem jutros su došli dati potporu sudionicima 18. po redu Splitskog polumaratona na kojem je nastupilo 3.500 trkača iz čak 40 zemalja, a nisu ih omele ni snježne pahulje koje od ranog jutra padaju u Gradu pod Marjanom. Utrka je imala i svoj humanitarni karakter, u borbi protiv dječje paralize – ''End Polio RUN''.

Predstavnik Hajduka u današnjoj utrci bio je voditelj Odjela za odnose s javnošću Ante Bilić koji je imao startni broj 1911, dok je Torcidu predstavljao Jakov Vlastelica Đala sa startnim brojem 1950. Obojica su trčala u crveno-plavom Hajdukovom dresu kojeg su na kraju polumaratona potpisali prvotimci Bijelih, a oba dresa su donirana u humanitarne svrhe. Na polumaratonu je nastupio i Vik Lalić, Hajdukov trener na ''privremenom radu'' u Junaku.

Po završetku utrke svi igrači i stručni stožer su se učlanili u Hajduk, na splitskim Prokurativama je pala i zajednička fotografija s članskim iskaznicama, a posebno iznenađenje bila je torta s natpisom ''1950'' koju je Đala predao Francku Ohandzi, njegovim suigračima i trenerima.

25/2/2018 - 14:55 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr