Mobile menu
Igrači i stručni stožer dali potporu 17. Splitskom polumaratonu

Igrači i stručni stožer dali potporu 17. Splitskom polumaratonu

 
26/2/2017 - 12:08 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr
Hajdukovci na 17. Splitskom polumaratonuHajdukovci na 17. Splitskom polumaratonuHajdukovci na 17. Splitskom polumaratonuHajdukovci na 17. Splitskom polumaratonuHajdukovci na 17. Splitskom polumaratonu
Hajdukovci na 17. Splitskom polumaratonu

Nogometaši Hajduka zajedno s predsjednikom Uprave HNK Hajduk Ivanom Kosom i stručnim stožerom predvođen trenerom Joanom Carrillom jutros su došli dati potporu 17. po redu Splitskom polumaratonu. Utrka je imala i svoj humanitarni karakter, u borbi protiv dječje paralize – ''End Polio RUN''.

Hajduk je bio službeni partner polumaratona, a igrači Bijelih bili su prisutni od početka do kraja utrke. Posebno emotivan trenutak bio je na cilju utrke gdje je cijela momčad dočekala torcidaša Jakova Vlastelicu - Đalu koji je istrčao polumaraton u čast svog prijatelja i prerano preminulog bivšeg predsjednika Torcide Žana Ojdanića

Đala je sličnu gestu napravio i tijekom polumaratona prošle godine, kada je trčao u znak potpore Pavi Hađiji, torcidašu iz Mokošice koji je nakon automobilske nesreće ostao u kolicima.

Nakon utrke Vlastelica je u prisustvu igrača i stručnog stožera s poznatom maramom na licu obnovio svoje članstvo u voljenom Klubu, a pala je i zajednička fotografija hajdukovaca i navijača iza poznatog transparenta ''1950''.

26/2/2017 - 12:08 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr