Mobile menu
Igor Tolić: Svima nam je cilj Hajduk koji će dominirati u svakoj utakmici i svakoj kategoriji

Igor Tolić: Svima nam je cilj Hajduk koji će dominirati u svakoj utakmici i svakoj kategoriji

 
23/5/2018 - 14:10 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Hajdukovi kadeti osvojili su trofej pobjednika Hrvatskog kupa u finalnoj utakmici odigranoj protiv Osijeka u Ivankovu. Bijeli su nakon 0:0 u regularnom dijelu utakmice slavili s 5:3 boljim izvođenjem udaraca s bijele točke. Zasluženo su Bijeli slavili u ovoj utakmici, bili su mnogo bolji suparnik i s obzirom na prilike i prije riješiti pitanje pobjednika. 

Za momčad Igora Tolića ovaj trofej dolazi kao nagrada za vrlo dobru sezonu. Njegova ekipa dugo vremena je briljirala u prvenstvu, držali su kadeti prvo mjesto, međutim na kraju su malo posustali i sezonu će vjerojatno završiti na drugoj poziciji. 

- Prava je satisfakcija svaki dana raditi s ovim igračima i svim ljudima u klubu. Da je kojim slučajem ova utakmica završila drugačije to ne bi ništa promijenilo jer su momci dali sve od sebe, odigrali su sjajnu utakmicu i ispoštovali su sve što smo se dogovorili. Čestitam cijeloj momčadi, stručnom stožeru i suparniku na dobroj i korektnoj utakmici - kazao je trener Hajdukovih kadeta Igor Tolić

Njegova momčad dominirala je tijekom cijele utakmice, ali u regularnom dijelu lopta nije htjela u mrežu. 

- Stil Hajduka čije se naznake već vide je da želimo dominirati u svakoj utakmici, u svakoj kategoriji. Onaj tko želi vidjeti dobre stvari sigurno će ih vidjeti. Nekad ćemo zabiti, nekad nećemo uspjeti, ali posjed lopte, kreiranje prilika, postavljanje u kontrapresingu, obrani i formaciji je sve što krasi ovaj Hajduk i moderni nogomet - zaključio je trener Hajdukovih kadeta. 

23/5/2018 - 14:10 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr