Mobile menu
I drugi maksimirski derbi zaredom Hajduk "poražen" 3:0 "par-forfe"

I drugi maksimirski derbi zaredom Hajduk "poražen" 3:0 "par-forfe"

 
25/11/2014 - 10:26 sati
Prva momčad
Foto: Cropix

Prošlu je sezonu derbi u posljednjem kolu zaključen pobjedom zagrebačkog Dinama nad Hajdukom od 3:0, za zelenim stolom, nakon što je utakmica prekinuta zbog povika s tribina. Istog dana, u istom kolu, istu, pa čak i žešću retoriku slušali smo i na ostalim stadionima, prekida nije bilo.

Hajduk u subotu nije istrčao na Maksimir. Premda je stigao. Danas je povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni "primjenom članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a donio odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo - HNK Hajduk rezultatom 3:0 par-forfe u korist GNK Dinamo zbog neopravdanog ne nastupanja momčadi HNK Hajduk". 

Kako nadalje piše, "prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamo nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na osnovu dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje. Dokumentacija s neodigrane utakmice dostavljena od službenih osoba utakmice predana je Disciplinskom sucu MAXtv Prve lige na daljnje postupanje".

25/11/2014 - 10:26 sati
Prva momčad
Foto: Cropix