Mobile menu
Hrvoje Milić: Jedva čekam opet istrčati na Poljud

Hrvoje Milić: Jedva čekam opet istrčati na Poljud

 
11/8/2015 - 14:32 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

"Konačno! Jedva sam dočekao ovaj trenutak da se napokon sve riješilo i da se konačno vraćam u Hajduk", bila je prva reakcija Hrvoja Milića nakon što je u utorak popodne potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom, a već iste večeri stavit će se na raspolaganje treneru Damiru Buriću

Milić stiže iz Rostova u Rusiji koji je bio njegov zadnji klub, a s kojim je morao razriješiti ugovornu obvezu da bi mogao vratiti se na Poljud što je bila njegova velika želja i ambicija. S Poljuda je Milić otišao 2009. najprije u Djurgarden u Švedsku pa preko istre 1961 u ruski Rostov... 

"Od prvog razgovora s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem bio sam odlučan da ću se vratiti u Hajduk. Iako je cijela priča potrajala na kraju se sve pozitivno završilo i to je najvažnije."

S kakvim ambicijama se vraćate u Hajduk?

 "Imam stvarno velike ambicije i jako sam veliki optimist. Vidim da Hajduk ima jednu mladu, talentiranu momčad i da možemo puno napraviti. Prvi cilj je proći Liberec i plasirati se u Europsku ligu, a i u prvenstvu možemo puno."

Koliko?

"Pa rekao bih da čak možemo jurišati na titulu prvaka jer Dinama i Rijeka ne izgledaju mi previše uvjerljivo na početku ove sezone. Hajduka sam u ovoj sezoni vidio kao momčad koja ima glavu i rep i koja zna igrati strpljivo i pametno, i na rezultat kad treba. U igri Hajduka vidi se ruka trenera, gospodin Burić napravio je velike stvari s ovom mladom momčadi. S trenerom sam razgovarao u dva navrata i jako mi se sviđaju njegove ideja i ambicija koju ima s Hajdukom."

Za Hrvoja Milića koji će u Hajduku uzeti dres s brojem 3 pokušat će se što prije ishoditi dozvola da bi mogao igrati već protiv Rijeke u jadranskom derbiju. Milić će biti važan adut u Hajdukovom pokušaju da se probije u Europsku ligu, a navijači su već sad njegov povratak dočekali s velikim oduševljenjem. 

"Jedva čekam istrčati na prepun Poljud", poručio je Hrvoje Milić u razgovoru za hajduk.hr.  


11/8/2015 - 14:32 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr