Mobile menu
HNK Hajduk i RNK Sladorana potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

HNK Hajduk i RNK Sladorana potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

 
28/6/2017 - 15:50 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Potpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK SladoranaPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK Sladorana
Potpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i RNK Sladorana

Hajduk je danas s RNK Sladoranom u Županji ugovorio novu, desetu po redu poslovno-sportsku suradnju. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i predsjednik Sladorane Dragan Tomasini.

Suradnja traje već neko vrijeme, a potpisom ugovora i službeno je formalizirano međusobno partnerstvo. Naravno, kao i sa svim klubovima s kojima je Hajduk potpisao suradnju, želja je stručno i sportski usavršavati kvalitetan kadar i dati podršku djeci da se što bolje i kvalitetnije razvijaju i na taj način prilagoditi sustav i buduće funkcioniranje.

Hajduk je ovime nastavio seriju povezivanja s klubovima iz Hrvatske, ali i šire. Nakon Junaka, RNK Zmaja, Croatije Zmijavci, GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, Gospića 1991., Neretvanca, Tomislava, NK NA Libertas i Varteksa Hajduk od danas surađuje i sa Sladoranom.

Na potpisivanju ugovora je u prisustvu predsjednika Kosa bio i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk Nikica Krnić.

28/6/2017 - 15:50 sati
Klub
Foto: hajduk.hr