Mobile menu
HNK Hajduk i NK Udarnik Kurilovec potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

HNK Hajduk i NK Udarnik Kurilovec potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

 
30/11/2017 - 21:08 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Poslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik KurilovecPoslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik KurilovecPoslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik KurilovecPoslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik KurilovecPoslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik KurilovecPoslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik KurilovecPoslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik Kurilovec
Poslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK Udarnik Kurilovec

NK Udarnik Kurilovec i HNK Hajduk potpisali su danas u Velikoj Gorici ugovor o poslovno-sportskoj suradnji. Ugovorom koji su potpisali predsjednik Udarnika Filip Gabelica i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama. 

Hajduk je potpisao prvu u nizu i vrlo značajnu suradnju s klubom iz zagrebačkog okruženja prepoznavši Udarnik kao jednog od svog svog partnera u razvoju nogometa i sporta u širem smislu. Želja je stručno i sportski usavršavati kvalitetan kadar i dati podršku djeci da se što bolje i kvalitetnije razvijaju i na taj način prilagoditi sustav i buduće funkcioniranje.

- Želimo se približiti manjim sredinama u Hrvatskoj i regiji. Zajedničkom suradnjom želimo podići nivo nogometa, rad Akademije i približavamo se svim klubovima koji dijele način razmišljanja i funkcioniraju poput nas želeći tako stvoriti bolje nogometne uvjete. - rekao je predsjednik Kos prilikom potpisivanja ugovora.

- Hajduk je otvoren i pozitivan, vjerujem da ćemo ovaj ugovor iskoristiti za još veće zbližavanje sjevera i juga. Svi znamo da je riječ o velikom nogometnom klubu s velikom tradicijom i kroz povijest poznatom omladinskom školom koja je izbacila ogroman broj vrhunskih igrača. Naši treneri će itekako tu prosperirati jer u Hajduku itekako imaju od koga naučiti. - poručio je predsjednik Udarnika istaknuvši zadovoljstvo zbog današnjeg svečanog čina.

Na potpisivanju ugovora je u prisustvu predsjednika Kosa bio voditelj Akademije HNK Hajduk Krešimir Gojun kao i voditelj Omladinske škole Udarnika Senad Harambašić.

30/11/2017 - 21:08 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr