Mobile menu
HNK Hajduk i HNK Tomislav potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

HNK Hajduk i HNK Tomislav potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

 
23/6/2017 - 14:21 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

HNK Tomislav i HNK Hajduk potpisali su danas u prostorijama Općinske vijećnice u Tomislavgradu ugovor o poslovno-sportskoj suradnji. Ugovorom koji su potpisali predsjednik Tomislava Ilija Bagarić i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama. 

Suradnja traje već neko vrijeme, stručni kadar iz HNK Tomislav je već sudjelovao na edukacijama koje je organizirao Hajduk, nekoliko mladih igrača je već došlo na Poljud, a sve s ciljem kako bi se djeci pružio sistematičan razvoj. Današnjim čInom u Gradskoj vijećnici međusobno partnerstvo je i službeno formalizirano.

Nakon nastavka suradnje s klubovima iz Dalmacije, ali i klubovima u ostalima regijama u Hrvatskoj (Junak, Zmaj, Croatia Zmijavci, GOŠK, Gospić 1991. te Neretvanca), suradnja je službeno proširena i na Hercegovinu, prirodnu Hajdukovu bazu, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima i zajedničkog interesa svih klubova.

Želja, ali i cilj je da suradnja s klubovima u Dalmaciji, Lici, Hercegovini, a uskoro će im se priključiti i još nekolicina klubova u Hrvatskoj, pomogne i u osnaživanju igračkog kadra unutar Akademije HNK Hajduk, gradnji uspješne budućnosti, ali i izgradnji nogometa i sporta u širem smislu. 

23/6/2017 - 14:21 sati
Klub
Foto: hajduk.hr