Mobile menu
Hari Vukas: Čestitam igračima, ovo je pobjeda koju smo tražili!

Hari Vukas: Čestitam igračima, ovo je pobjeda koju smo tražili!

 
26/4/2015 - 19:47 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Cropix
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:2 (Koprivnica, 26/04/2015)"

Trener Hajduka Hari Vukas govorio je na konferenciji za novinare poslije pobjede 2:0 u Koprivnici protiv Slaven Belupa golovima Mezge i Tudora.  

"Ostvarili smo ono što smo priželjkivali. Belupa nismo potcijenili, nego smo ih respektirali. Ovo je pobjeda izborena na teškom terenu gdje je Slaven u sedam utakmica izborio šest pobjeda i neodlučeno s Dinamom. Imali smo ozbiljan pristup, na tome čestitam momcima", izjavio je trener Hajduka Vukas.

"Odlučili smo se za taktičku varijantu koja mi se činila najbolja, jer nam je nedostajalo dosta igrača.  Moram pohvaliti čvrsti defanzivni blok, iako se nismo namjeravali braniti. Dosta smo se potrošili prema naprijed i kraj smo dočekali u obrani. Falilo nam je malo brzine prema naprijed, ali kad pobijediš sve je u drugom planu. Kao trener moram reći da je zadnji red odigrao vrhunski, a igrači u sredini terena ispunili su sve zahtjeve."

Ova pobjeda je jako važna poslije serije loših rezultata. 

"Za Hajduk je neobično da nismo slavili toliko dugo. Sigurno da se ova pobjeda drugačije doživljava u svlačionici. Znači nam više od ta tri boda za tablicu. Vjerujem da će ovo donijeti psihičku stabilnost, jer ovi momci nisu zaboravili igrati nogomet. Prekinuli smo negativnu seriju, a sad sve možemo, dalje je na nama. U srijedu nas čeka Lokomotiva, ovo je poticaj za dalje", zaključio je Vukas.

Više u video prilogu Željana Prkića.

26/4/2015 - 19:47 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Cropix