Mobile menu
Hamza Barry: Borili smo se do samog kraja, ali nismo imali sreće

Hamza Barry: Borili smo se do samog kraja, ali nismo imali sreće

 
17/5/2017 - 08:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:1 (Split, 16/5/2017)"

Igrači Joana Carrilla na koncu nisu uspjeli uzeti sva tri boda na Poljudu protiv momčadi Lokomotive u 34. kolu MAXtv Prve lige. Bijeli su odigrali neriješenih 1:1, a pogodak za izjednačenje postigao je Hamza Barry u 87. minuti dvoboja. Savvas i Nikola Vlašić sjajnim su duplim pasom izigrali obranu gostiju. Hajdukov zadnji vezni potom je pucao s 10 metara, Adrian Šemper je obranio, a najbolje se snašao Hamza koji je s pet metara ugurao loptu u mrežu. Veliku priliku za pobjedu hajdukovci su imali u posljednjim sekundama susreta, no udarac Vlašića s ruba kaznenog prostora vršcima prstiju sjajno je obranio vratar gostiju sačuvavši tako svoju momčad od poraza na Poljudu.

- Razočarani smo, htjeli smo sva tri boda kao i u svakoj utakmici. Cilj nam je završiti treći i do kraja pobijediti u obje utakmice koje su nam preostale. Trebamo izvući pozitivne stvari iz ove utakmice i ići dalje. Nismo se predavali, borili smo se do samog kraja, zabili smo za izjednačenje, a na koncu smo čak mogli uzeti sva tri boda. Ne ide uvijek sve kako želimo. U zadnje vrijeme zabijali smo često, ali ovaj put nismo imali sreće. Nadam se da će u subotu protiv Intera doći golovi - rekao je nakon susret strijelac jedinog gola za Hajduk.

Bijelima su do kraja ostale još dvije prvenstvene utakmice, najprije u subotu protiv Intera na Poljudu u 19 sati, a potom će u posljednjem kolu Carrillova momčad gostovati kod Slaven Belupa. Kapetan Zoran Nižić također je prokomentirao posljednju priliku u kojoj je gostujući vratar sačuvao bod gostima. 

- Na kraju smo mogli i pobijediti, ali njihov vratar čudesno je izvadio udarac u posljednjoj sekundi. Moram priznati da je utakmica bila dosta teška, isključilo im je jednog igrača, a oni su se još više zbili u drugom poluvremenu. Nikome se ne može prebaciti da se nije trudio. Morali smo dobiti ovu utakmicu, ali ostala su nam još dva kola za popraviti dojam.

17/5/2017 - 08:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr