Mobile menu
Hajdukovi suveniri kao dio turističke ponude

Hajdukovi suveniri kao dio turističke ponude

 
2/5/2016 - 15:56 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr
SuveniriSuveniriSuveniriSuveniriSuveniriSuveniriSuveniriSuveniriSuveniri
Suveniri

Suveniri su važan i nezaobilazan dio turističke ponude svake zemlje ili regije. Suvenir ima ulogu prezentera podneblja ili mjesta koje predstavlja.

Ima li većeg prezentera Dalmacije od Hajduka, Kluba za koji se živi?

Sve emocije koje se izazivaju na spomen vječnog Kluba, spojili smo s ponudom suvenira koji se općenito kupuju prilikom posjeta jednoj zemlji.

Turistička ponuda Dalmacije tako je bogatija za mnoštvo suvenira koji simboliziraju Dalmaciju u svoj njenoj punini i raznolikosti, suvenire pod  Hajdukovim brendom.

Ukoliko putujete u posjet ili dolazite u grad podno Marjana, ponesite sa sobom suvenir i ispričajte njime priču o stoljetnom Hajduku, njegovoj, slavnoj povijesti  i u ulozi u životima žitelja ove regije.

Iz bogate ponude naših Fan shopova (na Poljudu i u trajketnoj luci Split) izdvajamo Hajdukove kamene grbove naših partnera Lucida Stella.

Isti su dostupni u tri dimenzije (stolni i zidni), izaberite i poklonite trajnu uspomenu, komadić i simbol Dalmacije.

Isklesan je od „vječnog materijala“, bračkog  kamena od kojega je i sagrađena i Dioklecijanova palača. Upakiran u posebno poklon pakiranje pod Klupskim brendom.

Uz vječni kamen s Hajdukovim potisom svim posjetiteljima naših Fan shopova, dostupni su i tipični suveniri koji općenito pune vrećice posjetitelja.

Magneti, šalice i ostali suveniri s Klupskim potpisom, ali i mirisi Dalmacije upakirani u mirisne vrećice Lavande naših partnera Mungos d.o.o. nadamo se da će biti i vaš izbor prilikom vašeg odabira savršenog suvenira.

2/5/2016 - 15:56 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr