Mobile menu
Hajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacije

Hajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacije

 
24/6/2015 - 22:51 sati
Akademija
Autor: Aen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacijeHajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacije
Hajdukovi pioniri prvaci u tri od četiri generacije

Sa 25 pobjeda iz 26 kola, te šest bodova viška pred drugoplasiranim RNK Splitom, Hajdukovi mlađi pioniri (2002.) prvaci su 1. HNL-jug za sezonu 2014/15.

Trener ove generacije je Ante Bašić.

Prvaci su i pioniri Hajduka rođeni 2001. koji se natječu u Ligi NSŽSD. Oni su zabilježili svih 27 pobjeda u isto toliko kola. Prvi dio sezone s njima je bio Krešimir Režić, dok ih je drugi dio vodio Vik Lalić.

Tihomir Trogrlić i njegovi mlađi pioniri (2003.) koji se isto tako natječu u Ligi NSŽSD također su uvjerljivo osvojili prvo mjesto.

U 1.HNL za pionire natječe se generacija igrača većinom rođenih 2000. Oni su nakon 30 kola došli do 2. mjesta. Prvi dio trener im je bio Saša Glavaš, dok ih je drugi dio prvenstva trenirao Krešimir Režić.

24/6/2015 - 22:51 sati
Akademija
Autor: Aen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr