Mobile menu
Hajdukovci u Medulinu odradili posljednji trening uoči ogleda s Istrom 1961

Hajdukovci u Medulinu odradili posljednji trening uoči ogleda s Istrom 1961

 
8/5/2018 - 19:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra - Hajduk 1:5 (Pula, 9/5/2018)"
Trening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u MedulinuTrening u Medulinu
Trening u Medulinu

Igrači Željka Kopića se od ponedjeljka nalaze u Medulinu gdje odrađuju pripreme uoči novog prvenstvenog sraza s Istrom 1961 u sklopu 34. kola HT Prve lige. Danas su u poslijepodnevnim satima hajdukovci odradili posljednji trening prije dvoboja koji se u srijedu od 18 sati igra na stadionu Aldo Drosina. 

Vrijeme u Istri je lijepo i sunčano, temperatura se tijekom dana kreće u intervalu od 21 do 25 stupnjeva Celzijevih. Zbog ozljeda trener Kopić u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na kapetana Zorana Nižića, Savvasa i Zvonimira Kožulja koji nisu ni otputovali s momčadi, dok je u prošlom prvenstvenom ogledu Borja Lopez dobio treći žuti karton i propustit će dvoboj s Puljanima.

Bijeli su ove sezone slavili u sva tri međusobna dvoboja, posljednji put rezultatom 3:2 na Poljudu zahvaljujući golu Karla Letice u petoj minuti sudačke nadoknade. Hajdukov vratar je u nevjerojatnoj završnici glavom nakon ubačaja postigao pobjedonosni zgoditak. 

8/5/2018 - 19:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr