Mobile menu
Hajdukovci u adrenalinskom parku na treningu hrabrosti i zajedništva!

Hajdukovci u adrenalinskom parku na treningu hrabrosti i zajedništva!

 
27/6/2016 - 18:00 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"
Hajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parkuHajdukovci u adrenalinskom parku
Hajdukovci u adrenalinskom parku

Nedvojbeno je da će nogometašima Hajduka nezaboravan ostati prvi današnji trening. Trajao je dva i pol sata i slobodno ga se može nazvati prije svega – adrenalinskim! Upravo jedan pravi adrenalinski su trening jutros u Mariboru, svega pet minuta autobusom od baze na Pohorju, odradili igrači Marijana Pušnika, ali i dio stožera.

U Pustolovni park Betnava odveo ih je trener Pušnik kako bi stavio na test njihovu hrabrost, ali i spretnost, karakter, koordinaciju i ravnotežu. Bilo je to gotovo pa nekakvo vojničko testiranje.

- Bio je ovo team-building koji svima nama puno otkriva. Ne samo meni i stožeru već i igračima međusobno. Svi su mogli vidjeti koliko je tko od nas hrabar, spretan, koliko je tko spreman pomoću suigraču, dati podršku, raditi za drugog, za momčad. Ili samo okrenuti glavu kad je prijatelj u nevolji... – pojasnio je (tek) nakon odrađenih zadataka svoje namjere trener Bijelih.

- Istovremeno, momci su se i opustili, ali i prilično umorili. Bio je to trening koji je sigurno teži od mnogih klasičnih – nastavio je Pušnik ne krijući zadovoljstvo, samo dan nakon što je nezadovoljan napustio Kidričevo gdje su njegovi nogometaši poraženi u zatvorenoj trening-utakmici od novog slovenskog prvoligaša Aluminija (1:0).

Saveznik hajdukovcima nije bila ni jaka kiša, bilo je i žuljeva, sajle su puno zahtjevnije kad su mokre, kažu nam domaćini, no nisu se igrači predavali. Mnogi od njih su uspjeli odraditi sve postavljene zadatke, penjalo se, spuštalo sajlama, ni onima koji su samo promatrali nije bilo svejedno gledati te visinske akrobacije.

Bio je to pravi trening – zajedništva. I uvod u poslijepodnevni, nogometni trening. Senegalac Dame Gueye možda će zauvijek zapamtiti da je prvi trening u Hajduku odradio u – pustolovnom, adrenalinskom parku. A poslijepodne će svoja umijeća moći pokazati i na prvom nogometnom treningu.

27/6/2016 - 18:00 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr