Mobile menu
Hajdukovci, splitski sportaši i novinari ponovno pokazali veliko srce za splitske beskućnike

Hajdukovci, splitski sportaši i novinari ponovno pokazali veliko srce za splitske beskućnike

 
13/12/2017 - 15:20 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Hajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnikeHajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnike
Hajdukovci, splitski sportaši i novinari u akciji za splitske beskućnike

Šestu godinu za redom grupa splitskih novinara ''4 N'' organizirala je i provela humanitarnu akciju "Tona hrane za splitske beskućnike" tijekom koje je prikupljeno rekordnih 70.000 kuna vrijednosti hrane i higijenskih potrepština za potrebe Udruge ''MoST'', koja se brine o splitskim beskućnicima i korisnicima Socijalne samoposluge. 

U akciji su ove godine pomogli i sudjelovali igrači HNK Hajduk Zoran Nižić, Josip Radošević i Toma Bašić zajedno s predsjednikom Uprave Ivanom Kosom i trenerom Željkom Kopićem. Akciju su podržali TK Marjan, Klub splitskih olimpijaca, KK Split, ŽKK Split, GK Split 1700, VK Jadran, VK Mornar, RK Nada, MNK Tommy, NK Adriatic, bivši igrači i kapetani Hajduka Lovre Kalinić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Mijo Caktaš, Goran Milović i Mario Maloča, bivši kapetan KK Split Nikola Vujčić, te Blanka Vlašić, sestre Ana i Lucija Zaninović, Splitski savez sportova te tvrtka Tommy.

- Hajduk je uvijek pokazivao socijalnu osjetljivost, redovito se odazivamo na ovakve akcije, pomažemo koliko možemo da ljudima život bude ugodniji i ljepši... Drago mi je da su se i naši bivši igrači, kapetani momčadi odazvali akciji i potvrdili da su dio ove sredine i nakon odlaska - rekao je predsjednik Kos.

Donirana hrana i higijenske potrepštine uručeni su štićenicima ''MoST-a'' na stadionu Poljud. Splitski humanitarci i ljudi dobre volje i ove su godine bili širokog srca.

13/12/2017 - 15:20 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr