Mobile menu
Hajdukovci se okreću utakmici s Interom

Hajdukovci se okreću utakmici s Interom

 
17/5/2017 - 13:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter (Z) 6:0 (Split, 20/5/2017)"

Nogometaši Hajduka okreću se novoj prvenstvenoj obvezi, utakmici s Interom iz Zaprešića. Posljednji je to službeni susret na Poljudu u ovoj sezoni, a ogled je na rasporedu u subotu 20. svibnja s početkom u 19 sati. Hajdukovci su ove sezone sa Zaprešićanima odigrali tri susreta te upisali dvije pobjede i jedan neriješen ishod. 

Posljednji međusobni sraz u Zaprešiću završio je rezultatom 3:1 za igrače Joana Carrilla, a pogotke su postigli Toma Bašić, Zoran Nižić i Franck Ohandza. Uvjerljiva je to bila predstava Carrillove momčadi koji su sasvim zasluženo porazili momčad Samira Toplaka.

Hajduk se trenutno nalazi na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice s 63 osvojena boda, dok je Inter na osmom mjestu s 25 bodova. Zaprešićani su u dosadašnjem dijelu MAXtv Prve lige upisali četiri pobjede, devet neriješenih ishoda i 16 poraza. 

U momčad se nakon odrađene suspenzije u dvoboju s Lokomotivom vraćaju Ante Erceg, Fran Tudor i Ohandza, dok će subotnji ogled zbog tri žuta kartona propustiti T. Bašić, strijelac gola u zadnjem međusobnom susretu. 

17/5/2017 - 13:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr