Mobile menu
Hajdukovci poklonima za Sv. Nikolu razveselili dječji odjel KBC Split

Hajdukovci poklonima za Sv. Nikolu razveselili dječji odjel KBC Split

 
6/12/2017 - 15:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nogometaši Hajduka su danas na poziv grupe studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu posjetili dječji odjel splitske bolnice. Studenti su organizirali hvalevrijednu humanitarnu akciju pod nazivom 'Djeca za djecu' koja za cilj ima prikupiti novac za uređenje i unaprjeđenje Klinike za dječje bolesti u sklopu KBC-a Split. 

Toplu dobrodošlicu pripremila su djeca našim igračima Anti Ercegu, Tomi Bašiću i Josipu Juranoviću koji su ih razveselili prigodnim poklonima za sv. Nikolu. Bilo je smijeha, veselja i jako mnogo podijeljenih autograma i fotografija. 

- Drago mi je da smo uspjeli razveseliti djecu, njihovi osmijesi sve govore. Sjećam se koliko sam se ja kao mali radovao poklonima za Svetog Nikolu - rekao je Ante Erceg. 

- Stvarno je prekrasan osjećaj, ima dosta emocija, vidi se radost u njihovim očima i na licima, pogotovo kad vide poklone. Blagdani sve ispunjavaju radošću, i djecu i nas - kazao je Toma Bašić nakon nove humane geste hajdukovaca koji su jučer posjetili Dječji dom Maestral.

- Uvijek se odazovemo kad nas ljudi zovu u pomoć, to je još jedan dokaz kakav smo i koliko smo velik klub, koji je uvijek spreman pomoći bilo kome. Znam koliko je meni bilo drago primati poklone, zato mi ništa nije teško napraviti za njih, pogotovo kad vidim osmjehe na njihovim licima - poručio je Josip Juranović.

Sama humanitarna akcija traje od 01. prosinca 2017. do 31. prosinca 2017. te će uključivati još brojne humanitarne manifestacije kroz prosinac. 

6/12/2017 - 15:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr