Mobile menu
Hajdukovci nakon pobjede: Od početka je na terenu postojala samo jedna momčad

Hajdukovci nakon pobjede: Od početka je na terenu postojala samo jedna momčad

 
7/5/2017 - 07:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 5:1 (Poljud, 06/05/2017)"

Zasluženim pljeskom poljudskih tribina ispraćeni su hajdukovci u svlačionicu nakon izvrsne predstave i pete uzastopne prvenstvene pobjede (gol razlika 17:3!). Dvadeset šest udaraca od čega 13 u okvir i pet pogodaka u mreži vratara Marka Malenice pokazuju apsolutnu dominaciju momčadi Joana Carrilla tijekom svih 90 minuta susreta. Nakon što je protiv Splita upisao dvije asistencije, a od prekrasnog pogotka škaricama dijelila ga je greda, veznjak Hajduka Toma Bašić jučer je postigao dva izvrsna zgoditka i upisao asistenciju...

- Sretan sam što je baš mene dopalo da budem taj. Isplatila nam se dobra igra iz prvog dijela u kojem smo imali inicijativu. Samo smo prenijeli na travnjak ono što smo radili na treningu i zasluženo pobijedili. Sretan sam što igram za Hajduk, uvijek mi je gušt igrati na našem naljepšem stadionu u Hrvatskoj i želim nastaviti ovako. Ova je pobjeda za našeg predsjednika kojemu je bio rođendan, a svoja dva gola posvećujem najstarijem bratiću.

Zadovoljan je nakon susreta bio i Ahmed Said Said, strijelac posljednjeg pogotka za Carrillovu momčad...

- Sretan sam, od prvoga trenutka na terenu je bila samo jedna momčad. Imali smo veliki broj prilika i u prvom dijelu, ali smo ih u nastavku slomili. Ova pobjeda vrijedi mnogo, igrali smo s protivnikom koji je prije utakmice imao isti broj bodova kao i mi, ali sad smo mi u prednosti. Mislim da je ovo naša najbolja utakmica do sada.

Otkrio je i kome posvećuje pobjedu...

- Gol posvećujem predsjedniku za rođendan, a koji mi je prije utakmice rekao da ću zabiti i zato sam otišao do svečane lože. Mislim da je mogao uživati u igri i pobjedi.

U fantastičnoj formi je i Ante Erceg koji je zabio u četvrtoj utakmici za redom. Napadač Bijelih trenutno je na 11 prvenstvenih golova, a nakon dvoboja je rekao...

- Pogodak i pobjedu posvećujem svojoj dragoj mami Luci! 

7/5/2017 - 07:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr