Mobile menu
Hajdukovci na visokoj razini dočekani u Vitezu

Hajdukovci na visokoj razini dočekani u Vitezu

 
6/10/2017 - 13:10 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Doček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u VitezuDoček u Vitezu
Doček u Vitezu

Na visokoj su razini hajdukovci dočekani u Vitezu, općini u kojoj će Bijeli danas u 15 sati odigrati prijateljski susret u povodu 70. rođendana NK Vitez. Emotivno su igrači i stručni stožer Bijelih dočekani još sinoć po dolasku kada im je upriličen vatromet uz pjesmu i skandiranje Torcide Vitez. Na svakom koraku osjeća se koliko stanovnici vole Hajduk i dišu za ''bilu boju''. 

Delegacija Bijelih, koju su činila tri prvotimca (Dante Stipica, Josip Radošević i Toma Bašić) te dio članova stručnog stožera, je danas najprije sudjelovala na prijemu u prostorijama Općine Vitez gdje ih je dočekalo izaslanstvo na čelu s Katicom Čerkez, ministricom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBK-a.

Nakon pola sata druženja, fotografiranja, zanimljivih razgovora i razmijenjenih poklona delegacije su se uputile prema bolnici ''Dr. fra Mato Nikolić'' u Novoj Bili gdje im je domaćin bio ravnatelj dr. Velimir Valjan koji je ispričao sve zanimljivosti vezane uz izgradnju bolnice koja je trajala do 1999. godine.

Uz prisustvo domaćina iz Viteza, pripadnika Torcide Vitez i stotinjak najmlađih navijača pomoćni trener Bijelih Vik Lalić i trener vratara Tihomir Bulat su položili vijenac na spomen obilježju ''Križančevo selo''.

Više o događanjima iz Viteza pogledajte u našoj fotogaleriji.

6/10/2017 - 13:10 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr