Mobile menu
Hajdukova ekspedicija sletjela u Liverpool

Hajdukova ekspedicija sletjela u Liverpool

 
16/8/2017 - 02:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Everton - Hajduk 2:0 (Liverpool, 17/08/2017)"
Bijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u LiverpoolBijeli sletjeli u Liverpool
Bijeli sletjeli u Liverpool

Čarter letom Croatije Airlines poletjeli su Bijeli točno u 20 sati i 15 minuta iz splitske zračne luke izravno prema Liverpoolu gdje ih u četvrtak s početkom u 21:05 sati protiv Evertona očekuje prvi dvoboj Play-offa Europske lige.

Nakon nešto manje od tri sata ugodnog leta sletjela je Hajdukova ekspedicija na aerodrom John Lennon koji je naziv dobio po legendarnom članu Beatlesa, jednog od najpopularnijih bendova svih vremena. Bijele je dočekalo vedro vrijeme s temperaturom od 15 stupnjeva Celzijevih. 

Hajdukovci su smješteni u hotelu Hilton, a trener Joan Carrillo na put u Englesku je poveo 24 igrača koji će sutra u poslijepodnevnim satima odraditi i službeni trening uoči prvog ogleda doigravanja za skupine Europske lige.

Na Poljudu je do jučer prodano ukupno 850 ulaznica za susret protiv momčadi Ronalda Koemana.. Navijači Bijelih će također ulaznice moći kupiti u sklopu stadiona Goodison Park dva sata prije početka dvoboja.

16/8/2017 - 02:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr