Mobile menu
Hajduk zaključio pripreme i vratio se u Split

Hajduk zaključio pripreme i vratio se u Split

 
1/2/2015 - 09:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Autobusom iz Kopra vratili su se sinoć oko ponoći nogometaši Hajduka s priprema na Poljud. Radili su Bijeli proteklih 13 dana u Rovinju, odigrali i četiri prijateljske utakmice ostvarivši tri pobjede (Krka 0:1, Jadran Poreč 1:3, Ankaran 0:7) i jedan poraz (Luka Koper 2:0). Prethodno su tri dana bili i na turniru u Gabeli gdje su upisali dva remija (uz dva poraza na penale protiv GOŠK-a i sarajevskog Željezničara). 

Ukupno, šest utakmica odigrali su igrači Igora Tudora, no zbog ozljeda, nažalost, stožer prve momčadi nije na okupu imao svoju najbolju 11-orku. U posljednjem dvoboju, jučer protiv Luke Koper u Kopru, trener Tudor u početnih 11 nije imao petoricu standardnih igrača (Artem Milevski, Dejan Mezga, Avdija Vršajević, Sandro Gotal, Filip Bradarić), a u prvom dijelu se ozlijedio Jean Evrard Kouassi te je morao već u toj ranoj fazi utakmice napustiti teren (na sreću, ne radi se ozbiljnijoj ozljedi, samo neugodnom udarcu u glavu, bez potresa mozga).

O ponedjeljka nastavljaju hajdukovci s radom na Poljudu, u subotu ih na Kantridi od 17 sati očekuje prva prvenstvena utakmica u 2015. godini, Bijeli će biti gosti Rijeke.

1/2/2015 - 09:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr