Mobile menu
Hajduk uveličao feštu 100 godina Vala

Hajduk uveličao feštu 100 godina Vala

 
4/9/2012 - 21:13 sati
Prva momčad

Hrvatski nogometni klub Val slavi 100 godina postojanja, a veliku feštu današnjom prijateljskom utakmicom u Kaštel Starom uveličali su im nogometaši Hajduka. Trener Mišo Krstičević na raspolaganju je imao tek manji broj prvotimaca, tako da su ovaj dvoboj propustili Avdija Vršajević, Mario Maloča, Goran Blažević, Goran Milović, Mijo Caktaš, Franko Andrijašević, Josip Radošević, Anton Maglica, Ivan Vuković, Tomislav Kiš, dok je Goran Jozinović ušao tek u nastavku.

Za Hajduk su od prve minute krenuli: Vugdelija, Jonjić, Milić, Stojanović, Oremuš (Jozinović), Luštica, Ozobić, Obšivač, Tomaš, Sušić (Jurina) i Bencun.

Filip Ozobić je dvaput gađao okvire vrata, i u prvom i u drugom dijelu, a jedini zgoditak postignut je u posljednjim sekundama utakmice, u sudačkoj nadoknadi, nakon vrlo dvojbene odluke suca Ante Kosora koji je pokazao na bijelu točku za domaće nakon što je lopta pogodila Stevena Lušticu u glavu?! Uzalud je Luštica uvjeravao Kosora pokazujući mu gdje ga je lopta pogodila, no promjene odluke nije bilo. Domaćini su bili precizni iz kaznenog udarca i pobjedom protiv ove kombinirane momčadi Hajduka zaključili rođendansku utakmicu.

Kapetan Hajduk je u ovom utakmici bio Mirko Oremuš koji je kao kadet na Poljud stigao upravo iz Vala, a u nastavku je vrpcu nosio još jedan Kaštelanin - Goran Jozinović.


arhivska fotografija

 

4/9/2012 - 21:13 sati
Prva momčad