Mobile menu
Hajduk uspostavlja suradnju s engleskim West Hamom

Hajduk uspostavlja suradnju s engleskim West Hamom

 
8/4/2016 - 16:07 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr
London
London

Hajdukov direktor marketinga i prodaje Aljoša Bašić i direktor logistike Jakša Radnić sastali su se u Londonu s predstavnicima West Hama, komercijalnom direktoricom Felicity Croft i direktorom razvoja Chrisom Beadleom, a na sastanku je otvoreno niz tema vezanih uz suradnju dva kluba. 

"Sastanak je bio jako uspješan. Ako za suradnju Hajduka i Slavije možemo reći da je zasnovana na povijesnim osnovama, onda suradnju Hajduk i West Hama možemo najaviti u svjetlu budućih projekata. Englezi su oduševljeni pričom o Hajduku, a zajednička suradnju trebala bi dobijeti benefite za obje strane. Hajduk ima što ponuditi, ali i naučiti od West Hama", kazao je Bašić.

Naravno da je u ovoj priči važna kopča trener West Hama Slaven Bilić koji na najbolji način povezuje dva kluba i najbolji je ambasador Hajduka u Engleskoj.  

"Puno je tema na kojima se može napraviti suradnja, i na poslovnom i na sportskom planu. Englezima je Hajduk jako zanimljiv jer znaju da odgajamo puno mladih i kvalitetnih igrača. Otvara se mogućnost razmjene mladih igrača i trenera. Englezi jako cijene to što je Hajduk stvorio njihova trenera. Jako je cijenjen i doktor Jurica Rakić, koji je medicinski savjetnik u West Hamu. Mi smo njima interesantni jer smo po marketingu broj jedan u regiji, iako smo na prostoru koji je prošao rat i recesiju, te je još uvijek u teškom gospodarskom stanju."

Direktori Aljoša Bašić i Jakša Radnić posjetili su i novi stadion West Hama, Olimpijski stadion u Londonu, na koji klub uskoro seli i za koji su dobili koncesiju na 99 godina.

Također Englezi su pozitivno reagirali na jedan od najnovijih Hajdukovih proizvoda, personalizirane tipkovnice Izzy, tvrtke Aspida, proizvod koji će u Engleskoj prvi imati upravo West Ham.


8/4/2016 - 16:07 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr