Mobile menu
Hajduk u Vinkovcima: Bijeli protiv Cibalije danas od 19 sati

Hajduk u Vinkovcima: Bijeli protiv Cibalije danas od 19 sati

 
30/7/2017 - 08:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 1:2 (Vinkovci, 30/07/2017)"

Igrači Joana Carrilla danas od 19 sati u Vinkovcima protiv Cibalije igraju susret 3. kola HT Prve lige. Posljednje je to gostovanje u nizu hajdukovaca koji tijekom cijelog mjeseca srpnja nisu imali priliku zaigrati na domaćem poljudskom travnjaku. Premijeru će na novo-postavljenoj travnatoj podlozi glavnog terena Poljuda Bijeli imati protiv danskog Brondbyja u uzvratnom susretu 3. pretkola.

Susret s Cibalijom Bijelima dolazi niti 70 sati nakon završetka europskog dvoboja na Brondby Stadiumu. Uspjeli su Carrillovi igrači nakon slijetanja iz Kopenhagena odraditi dva treninga na pomoćnom travnjaku Poljuda, a jučer u poslijepodnevnim satima zaputili su se prema Vinkovcima gdje će se danas suprotstaviti momčadi Mladena Bartolovića

Hajdukov trener odlučio je za ovaj dvoboj odmoriti četvoricu prvotimaca, Antu Ercega, Marka Futacsa, Borju Lopeza te Frana Tudora koji nisu otputovali u Vinkovce, a u konkurenciji za današnji susret je 19 igrača. Svjesni su hajdukovci važnosti osvajanja tri boda što je i prije utakmice na konferenciji za medije naglasio i trener Carrillo. 

Pravdu u susretu Cibalije i Hajduka dijelit će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a asistirat će mu Borut Križarić iz Čakovca i Jerko Crnčić iz Vrbovca. Četvrti sudac je Mario Zebec iz Cestice. Delegat utakmice je Antun Valić iz Slavonskog Broda, a kontrolor suđenja Branko Stipković iz Karlovca.

30/7/2017 - 08:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr