Mobile menu
Hajduk protiv Rudeša na Poljudu danas od 19 sati

Hajduk protiv Rudeša na Poljudu danas od 19 sati

 
4/11/2017 - 08:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 2:3 (Split, 4/11/2017)"

Prije odlaska na novu reprezentativnu pauzu nogometaši Hajduka će na Poljudu odigrati susret 15. kola HT Prve lige. Protivnik Bijelima je momčad Rudeša, a utakmica započinje u 19 sati. 

Trener Hajduka Joan Carrillo će u odnosu na prošli susret u kadru biti jači za Zvonimira Kožulja i Tonija Teklića koji su zbog kartona propustili susret u Koprivnici, dok se u momčad nakon lakših ozljeda vraćaju kapetan Zoran Nižić, Savvas Gentsoglou i Josip Juranović i biti će u konkurenciji za sraz sa Zagrepčanima. Bijelima na raspolaganju neće biti napadač Hugo Almeida kojega su zakočila leđa u jednom skoku na utakmici protiv Slaven Belupa.

- Moramo se odužiti našim navijačima, najviše zbog propuštene prigode za pobjedom u Koprivnici. Učinit ćemo sve da od samog početka usmjerimo ovu utakmicu na ''naš mlin'', želja nam je da što prije zabijemo pogodak. Nadam se da će ovo biti početak novog pobjedničkog niza, ući ćemo maksimalno ozbiljno i preuzeti inicijativu od prve sekunde. Želimo uzeti sva tri boda za naše navijače i za nas. - rekao je uoči susreta povratnik u momčad Josip Juranović.

Sudačka četvorka koja će dijeliti pravdu u srazu s Rudešom dolazi iz Osijeka. Glavni sudac utakmice je Damir Batinić kojemu će asistirati Dalibor Conjar i Dejan Berger, dok je četvrti sudac Ivan Matić. Delegat susreta je Tomislav Gjajić iz Kutjeva, a kontrolor suđenja Alen Gerek iz Zaboka.

Ulaznice su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE

4/11/2017 - 08:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr