Mobile menu
Hajduk danas protiv RNK Splita u četvrtfinalu Kupa

Hajduk danas protiv RNK Splita u četvrtfinalu Kupa

 
28/11/2016 - 9:50 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Split - Hajduk 2:1 (Park mladeži, 30/11/2016)"

U četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa Bijeli će danas u Parku mladeži s početkom u 19 sati igrati protiv gradskog rivala RNK Splita. Hajdukovci su u osmini finala bili bolji od Solina rezultatom 2:1, dok su Crveni nakon produžetaka bili bolji od Istre 1961 i slavili 3:1. 

Četvrti je ovo susret ove sezone u kojem će snage odmjeriti momčadi Marijana Pušnika i Vjekoslava Lokice. U dosadašnja tri ogleda Bijeli su sva tri puta slavili. Najprije u prijateljskoj utakmici na Poljudu uoči početka sezone Hajduk je slavio rezultatom 1:0, a nakon toga i u prvenstvim dvobojima Pušnikovi igrači nadvisili su splitovce. 

U 3. kolu na Parku mladeži bilo je 1:0 za Bijele, dok je u posljednjem dvoboju odigranom na Poljudu sredinom listopada Hajduk slavio 2:1.

Trener Pušnik u najavi susreta je rekao kako bi želio da bude pravi gradski derbi, ali vjeruje da će se njegovi igrači na koncu plasirati među četiri najbolje momčadi. U konkurenciji za sastav zbog crvenog kartona zarađenog u susretu protiv Intera neće biti Lorenca Šimića.

Određeni su i suci za ovaj ogled. Pravdu u gradskom derbiju dijelit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Bojan Zobenica iz Vinkovaca odakle dolazi i četvrti sudac Josip Lučić. Delegat susreta je Jure Zečević iz Knina, a kontrolor suđenja Dragutin Poljak iz Zagreba.

Teksutalni prijenos susreta možete pratiti od 19 sati uživo na našem službenom Twitter profilu.

28/11/2016 - 9:50 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr