Mobile menu
Hajduk protiv Osijeka u Kupu: Bijeli traže prolaz među četiri najbolja

Hajduk protiv Osijeka u Kupu: Bijeli traže prolaz među četiri najbolja

 
29/11/2017 - 07:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:3 (Osijek, 29/11/2017)"

Drugi put u samo četiri dana igrat će se međusobni susret Hajduka i Osijeka. Ovaj put u Gradskom vrtu, u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa. Prvenstveni sraz odigran na Poljudu okončan je remijem. No, danas od 18 sati u Osijeku očekuje nas potpuno drugačiji susret u kojem će obje momčadi tražiti prolaz među četiri najbolja u Kupu, a vjerujemo da će hajdukovci podignutih ruku dočekati završetak današnjeg ogleda.

Analizirao je stručni stožer Bijelih protekli međusobni dvoboj, maksimalna koncentracija usmjerena je na Kup, a trener Željko Kopić na konferenciji za medije poručio je kako će učiniti sve da njegova momčad bude u pravom stanju i ostvari željeni rezultat.

Doputovali su hajdukovci jučer u Osijek, Hajdukov trener na raspolaganju ima sve igrače, osim već duže ozlijeđenih Marka Futacsa i Gustava Carbonierija. Kapetan Zoran Nižić spreman dočekuje utakmicu u Gradskom vrtu nakon što je u prvenstvenom okršaju dobio udarac u glavu zbog čega je u 33. minuti morao napustiti travnjak. 

Među igračima koji su otputovali su i stoper Borja Lopez i napadač Ahmed Said Said koji će zajedno sa suigračima od 18 sati tražiti put prema polufinalu Kupa, a zbog trećeg žutog kartona zadobivenog u subotu neće biti u konkurenciji za Jadranski derbi na Rujevici.

Pravdu će danas u Gradskom vrtu dijeliti šest sudaca, a glavni će biti Mario Zebec iz Cestice. Pomagat će mu Borut Križarić iz Čakovca i Ivica Modrić iz Zagreba. Dopunski suci su Igor Križarić iz Čakovca te Igor Pajač iz Zeline. Četvrti sudac je Vedran Đurak iz Stupnog, delegat susreta je Zoran Pandža iz Vinkovaca, dok će kontrolu suđenja voditi Dušan Kukić iz Siska.

29/11/2017 - 07:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr