Mobile menu
Hajduk protiv Lokomotive danas u Kranjčevićevoj ulici

Hajduk protiv Lokomotive danas u Kranjčevićevoj ulici

 
17/3/2017 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:0 (Zagreb, 17/03/2017)"

Hajduk i Lokomotiva danas u 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici otvaraju 25. kolo MAXtv Prve lige. Treći je to međusobni sraz Bijelih i Zagrepčana u ovoj sezoni. U protekla dva ogleda Bijeli su slavili i upisali maksimalnih šest bodova. Momčad Marija Tokića nalazi se na sedmom mjestu MAXtv Prve lige s 24 osvojena boda.

Josip Kvesić u prošlom je srazu s Lokomotivom bio asistent strijelcu pobjedničkog pogotka, Hamzi Barryju:

- Prošlo kolo protiv Rijeke odigrali smo dobru utakmicu u kojoj smo mi bili bliže pobjedi, tako da možemo žaliti za izgubljena dva boda. Idemo danas samo s jednim ciljem, a to je upisati tri boda. U protekla dva ogleda s Lokomotivom osvojili smo maksimalnih šest bodova, a vjerujem da će se pozitivan niz nastaviti i danas. Ako budemo na razini kao u Jadranskom derbiju, mislim da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje - rekao je u najavi utakmice Hajdukov lijevi bek.

Trener Joan Carrillo na put u Zagreb poveo je 18 igrača koji će biti u konkurenciji za današnju utakmicu. Kartoniranih igrača nema, a na raspolaganju Hajdukov trener neće imati ozlijeđene Zvonimira Kožulja, Marka Bencuna te Josipa Juranovića, dok Georgi Terziev još nije spreman za punih 90 minuta. 

Poznate su i službene osobe za ovaj susret. Pravdu u srazu Lokomotive i Hajduka dijelit će Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka, pomoćnici su mu Dalibor Conjar, također iz Osijeka te Goran Pataki iz Đakova. Četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka, a delegat susreta Lino Roša iz Vodnjana. Kontrolor suđenja je Dušan Kukić iz Siska.

Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti putem službenog Twitter profila.

17/3/2017 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr