Mobile menu
Hajduk produžio sponzorski ugovor s tvrtkom Tommy

Hajduk produžio sponzorski ugovor s tvrtkom Tommy

 
3/7/2015 - 15:42 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajduk je produžio sponzorsku suradnju s tvrtkom Tommy koja će i u narednom razdoblju biti uz Klub te će biti prisutna svojim logom na prednjoj strani dresa Hajduka. 

"Jako smo zadovoljni što će tvrtka Tommy i dalje biti uz Hajduk. Tvrtka Tommy kao jedan od najprepoznatljivijih brendova iz naše regije prepoznala je marketinšku vrijednost i potencijal  Hajduka. Zahvaljujemo im se na tome, a uvjeren da će ova suradnja i dalje donositi zajedničku korist", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.      

Predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Tommy, Tomislav Mamić izjavio je: 

"Kao što smo najavili prilikom potpisivanja prethodnog ugovora nastavljamo suradnju i sponzorstvo sa HNK Hajduk i u narednoj  sezoni. 

Smatramo da je u ovim zaista složenim društvenim i gospodarskim okolnostima od izuzetne važnosti poduprijeti program stabilizacije i konsolidacije Kluba kako bi se u što skorije vrijeme vratio na mjesto i poziciju koja mu objektivno pripada, a to je sam vrh hrvatskog nogometa.

U proteklom razdoblju ili bolje rečeno mandatu aktualne uprave i nadzornog odbora udareni su dobri temelji ka daljnjem stabiliziranju kluba kako na organizacijskom i financijskom tako i na upravljačkom planu.

Sretni smo i ponosni što smo kao vodeća i najveća tvrtka na ovim prostorima dali svoj doprinos i nastavljamo pomagati u realizaciji projekta stvaranja velikog Hajduka.

Isto tako želim naglasiti kao što smo više puta do sada isticali da smo spremni aktivnije se uključiti i na drugim poljima vezano za upravljačka, kontrolna i vlasnička pitanja, a sve na način i u mjeri koja bude potrebna i prihvatljiva."


3/7/2015 - 15:42 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr