Mobile menu
Hajduk potpisao ugovor sa Franom Vojkovićem

Hajduk potpisao ugovor sa Franom Vojkovićem

 
9/2/2016 - 15:41 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

Hajduk je u utorak potpisao profesionalni ugovor sa 19-godišnjim veznjakom Franom Vojkovićem, još jednim mladim igračem iz Omladinske škole koji predstavlja budućnost Kluba.

Vojković je jedan od najtalentiranih mladih nogometaša iz generacije 1996. (rođen je 20. 12. 1996.), a bio je član kadetske reprezentacije Hrvatske u generaciji Josipa Bašića, Ante Roguljića, Ive Grbića, Elvira Malokua..., a u Hajduku je igrao u starijem godištu (1995.) u kadetima (Pašalić, Mujan, Z.Milić...) koji su bili prvaci Hrvatske.

"Frane je još jedan mladi igrač koji je proizvod naše omladinske škole i koji je označen kao veliki potencijal za budućnost Hajduka. Njegov razvoj nakratko su usporile ozljede, ali sad je zdrav i spreman da se dokaže. Hajduk će nastaviti sa afirmacijom igrače iz vlastitog pogona jer to se i dosad pokazalo kao najbolji recept za uspjeh", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.  

Hajduk je s Vojkovićem potpisao ugovor na 3,5 godine. 

Mladi nogometaš zračio je zadovoljstvom i optimizmom nakon potpisa ugovora s Hajdukom. 

"Naravno da sam zadovoljan jer ovo je ono o čemu sam sanjao i za što sam teško radio svo vrijeme. I kad sam prolazio težak period s ozljedama to me samo učinilo još jačim i odlučnijim da se vratim i budem još bolji. 

Propustio sam dosta u zadnje dvije godine, ali sad sam spreman fizički, mentalno i igrački da napredujem i da se dokažem u seniorskom nogometu. Želja mi je samo da budem zdrav, a za sve ostalo je na meni.  

 Gledao sam moje vršnjake kako se afirmiraju kroz prvu momčadi, od Pašalića pa danas do Niksija i Balića, a ja sam zacrtao da kroz godinu dana postanem jedan od nositelja igre Hajduka", poručio je Frane Vojković

9/2/2016 - 15:41 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr