Mobile menu
Hajduk pod trenerom Kopićem: Šest pobjeda u sedam susreta, tri pogotka u prosjeku...

Hajduk pod trenerom Kopićem: Šest pobjeda u sedam susreta, tri pogotka u prosjeku...

 
14/2/2018 - 13:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 0:1 (Zagreb, 18/2/2018)"

Nogometaši Hajduka nastavljaju s odličnom formom otkako je na klupu Bijelih prije tri mjeseca sjeo trener Željko Kopić. Hajdukovci su u tom razdoblju odigrali ukupno sedam službenih utakmica i ostvarili učinak od šest pobjeda i jednog remija uz impresivnu gol razliku 21:4. U prosjeku Kopićeva momčad zabija čak tri pogotka po susretu što govori o izuzetnoj napadačkoj raspoloženosti uz napomenu da su u samo jednom ogledu postigli manje od dva zgoditka. U posljednja dva odigrana dvoboja gol-razlika je 10:0, Bijeli su rezultatom 5:0 slavili najprije protiv Inter-Zaprešića u zadnjem kolu jesenskog dijela, a potom su identičnim ishodom pobijedili prije tri dana na otvaranju proljetnog dijela sezone u Vinkovcima. 

Valja napomenuti da je pet od sedam posljednjih dvoboja Hajduk igrao na gostujućim travnjacima i ostvario maksimalan učinak. Pobjede su upisane u Puli protiv Istre 1961 (1:3), Osijeka u Gradskom vrtu (1:3), Rijeke na Rujevici (1:2), Lokomotive u Maksimiru (0:2) te na koncu protiv Cibalije rezultatom 5:0 u kojem su Bijeli Vinkovčanima nanijeli najteži domaći poraz u povijesti HNL-a. 

Hajdukovcima u nedjelju od 15 sati u Maksimiru predstoji najveći derbi hrvatskog sporta. Prošla utakmica odigrana na Poljudu u listopadu prošle godine završena je rezultatom 2:2, a glavni sudac tog susreta bio je Tihomir Pejin koji će i za četiri dana u Zagrebu također dijeliti pravdu. Pomagat će mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Osijeka, a dopunski suci su Mario Zebec iz Cestice i Igor Križarić iz Čakovca.

14/2/2018 - 13:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr