Mobile menu
Hajduk II u srijedu gostuje u Solinu

Hajduk II u srijedu gostuje u Solinu

 
8/5/2018 - 12:18 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Pred Hajdukovom drugom momčadi su posljednje tri utakmice sezone, a prva od njih na rasporedu je u srijedu u 17 sati kada Bijeli gostuju kod Solina. 

Ekipa Siniše Oreščanina igra sjajan nogomet u finišu sezone što zorno pokazuju i rezultati od početka travnja. Hajduk II je od tada odigrao ukupno šest prvenstvenih utakmica, a pobjede je upisao u njih pet uz domaći poraz od Sesveta. 

U preostalih pet navedenih dvoboja Bijeli su porazili sve ekipe s vrha prvenstvene tablice uz gol razliku 13:3. 

U posljednjem susretu na Poljudu Hajduk II je svladao Lučko s uvjerljivih 3:0. Dva pogotka u toj utakmici upisao je Tonio Teklić, a jedan je dodao Pa Omar Babou. 

Pomoćni trener Hajduka II Marijan Budimir u najavi utakmice istaknuo je kako očekuje neizvjesnu utakmicu, kakve su bile i prethodne dvije ovih protivnika. 

- Očekuje nas susjedski derbi, dobro se poznajemo, a osim dvije prvenstvene odigrali smo i nekoliko pripremnih utakmica i uvijek je bilo vrlo izjednačeno i uzbudljivo. U dobroj smo formi, uživamo na svakom treningu i radujemo se svakoj novoj utakmici te želimo nastaviti pozitivan niz. Nadam se da će i publika uživati u dobrom nogometu, mi smo spremni i kompletni, nemamo suspendiranih niti ozlijeđenih igrača. 

Tekstualni prijenos prvog poluvremena utakmice Solin - Hajduk II možete pratiti putem našeg službenog Twitter  profila, a nakon toga ćemo se uključiti u prijenos utakmice prve momčad s Istrom 1961, dok ćemo s utakmice druge momčad izvještavati samo o eventualnim promjenama rezultata. 

Srijeda

Solin - Hajduk II 17 sati

8/5/2018 - 12:18 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr