Mobile menu
Hajduk II u srijedu dočekuje Solin

Hajduk II u srijedu dočekuje Solin

 
13/3/2018 - 11:05 sati
Hajduk II

Hajduk II ove srijede dočekuje Solin u 21. kolu 2. HNL. Igrači trenera Siniše Oreščanina su na startu nastavka sezone poraženi u Velikoj Gorici. Bijeli su odigrali utakmicu dosta bolje nego li konačan rezultat pokazuje, a odmah po povratku sve misli okrenute su sljedećem protivniku.

- Analizirali smo susret protiv Gorice, odigrali smo kvalitetno prvo poluvrijeme, a utakmica je odlučena u prvih 15 minuta nastavka koje nismo odigrali dobro, a do izražaja je došla i individualna kvaliteta našeg protivnika. No vremena za žaljenje nemamo, već u srijedu nas očekuje mali derbi sa susjedima iz Solina.

U tom susretu neće biti tajni, dvije ekipe odlično se poznaju, a odigrali su i nekoliko međusobnih pripremnih utakmica. U ovom trenutku Solinjani na ljestvici imaju dva boda više od Oreščaninove momčadi.

- Tablica se nekako podijelila na dva dijela, uz pet prvoplasiranih mislim da borbi za vrh treba dodati i Šibenčane, ostatak lige razmišljat će o što mirnijoj završnici. U tom svjetlu treba gledati i naš susret protiv Solina, vrlo čvrste i iskusne momčadi. Utakmica će biti izuzetno zahtjevna i teška, ali mi nećemo odustati od naše filozofije i načina igre iako su nam bodovi pomalo i neophodni, s obzirom na činjenicu da nas u nedjelju čeka još jedno teško gostovanje u Varaždinu.

Što se igračkog kadra tiče, trener Oreščanin mogao bi na raspolaganju imati sve igrače koji su se u zapisniku našli i u Velikoj Gorici.

Utakmica Hajduka II i Solina igra se na Poljudu u srijedu u 15 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku

Zbog tehničkih zapreka sustava ulaska na stadion molimo sve pretplatnike koji posjeduju pretplatničku iskaznicu za sezonu 2017/2018 za tribine sjever, jug i zapad da se prije ulaska na stadion jave na kućicu HELP DESK (jedna od kućica za prodaju ulaznica na Istoku) na kojoj će im se omogućiti preuzimanje besplatne ulaznice za tribinu Istok uz predočenje pretplatničke iskaznice.

Pretplatnicima koji imaju pretplatničku iskaznicu za sezonu 2017/2018. za istočnu tribinu stadiona omogućen je ulazak s godišnjom ulaznicom po standardnoj praksi. U prodaji će biti ulaznice za Istok po cijeni od 30 kuna te dječje po simboličnoj cijeni od pet kuna, a mogu se kupiti na kućicama pored istočne tribine.

Za utakmicu će biti otvoren ulaz O na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – NK SOLIN

-  Srijeda, 14. ožujka s početkom u 15:00 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:

Odrasli - ISTOK (ulaz O ) - 30 kn
Dječja ulaznica  za ISTOK - 5 kn 

13/3/2018 - 11:05 sati
Hajduk II