Mobile menu
Hajduk II u ponedjeljak započinje s pripremama za proljetni dio sezone

Hajduk II u ponedjeljak započinje s pripremama za proljetni dio sezone

 
10/1/2018 - 11:57 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka okupit će se ovog vikenda nakon jednomjesečne pauze. Stručni stožer na čelu s trenerom Sinišom Oreščaninom igračima je prije odmora izradio individualne programe treninga kako bi na prvo okupljanje došli u optimalnom stanju.
- To je uobičajeni postupak, tim više što se radi o izuzetno mladoj momčadi pa duge pauze nisu poželjne. Prvenstvena pauza traje čak tri mjeseca, a mi smo je skratili na način da smo nastavili s radom dva tjedna nakon posljednjeg prvenstvenog kola. Igrači su potom otišli na pauzu i dobili su deseetak dana da se potpuno odmaknu od nogometnih obveza. Nakon toga počeli su s laganim intenzitetom treninga koji se postepeno povećava.

Hajduk II nastavlja sa svojom filozofijom igre koju su prakticirali i u prvom dijelu sezone...
- Prvo okupljanje momčadi zakazano je za nedjelju, a od ponedjeljka počinjemo sa zajedničkim radom. Očekuje nas sedam tjedana rada, od samog početka vježbat ćemo s loptom. Želimo nastaviti s našim načinom rada i filozofijom koju njegujemo u Akademiji. Naravno da na pripremama očekujemo i neka nova lica i to ciljano na određenim pozicijama, dok će neki od naših standardnih igrača pripreme provesti s prvom momčadi.

Pripremni period provest će u Splitu...
- Da, ostat ćemo u Splitu, prošlog ljeta pripreme smo odradili u BiH. Nadam se da će nas vrijeme u narednom periodu poslužiti. Svi treninzi održavat će se na pomoćnom terenu stadiona Poljud, a planirali smo i osam pripremnih utakmica.  - rekao je trener druge momčadi Bijelih.

10/1/2018 - 11:57 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr