Mobile menu
Hajduk II u nedjelju na Poljudu dočekuje Dugopolje

Hajduk II u nedjelju na Poljudu dočekuje Dugopolje

 
9/9/2017 - 08:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II će ove nedjelje na Poljudu u 5. kolu 2. HNL ugostiti momčad Dugopolja. Igrači trenera Siniše Oreščanina u prošlom kolu ostvarili su uvjerljivu 3:0 pobjedu na gostovanju u Šibeniku i s optimizmom očekuju nedjeljni susret. Sam trener Oreščanin ipak je oprezan i upozorava na kvalitete protivnika. 

- Vrlo smo mlada momčad i ne smijemo dozvoliti da nakon jedne pobjede poletimo visoko. Bit će u našoj igri sigurno još oscilacija, a u nedjelju očekujem jednu vrlo zahtjevnu i tešku utakmicu, pravi dalmatinski derbi. Gledali smo nekoliko utakmica Dugopolja i analizirali njihovu igru. Jako cijenim rad trenera Miroslava Bojka koji posjeduje važno drugoligaško iskustvo i nesumnjivo će nam Dugopolje biti vrlo zahtjevan protivnik. Osim toga igrači susjednih klubova imaju poseban motiv nametnuti se u utakmici protiv Hajduka II, a to daje dodatnu draž utakmici.

Utakmica Hajduk II - Dugopolje igra se na glavnom terenu stadiona Poljud u nedjelju u 17 sati, a za publiku će otvoreni biti ulazi S i T na istočnoj tribini. Pretplatnicima je ulaz slobodan. U prodaji će biti ulaznice za Istok po cijeni od 30 kuna te dječje po simboličnoj cijeni od pet kuna, a mogu se kupiti na kućicama pored istočne tribine te u Fan shopu na Poljudu. 

Prijenos utakmice možete pratiti UŽIVO putem službene Facebook stranice Kluba, a poveznicu možete pronaći OVDJE.

9/9/2017 - 08:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr