Mobile menu
Hajduk II u nedjelju na Šubićevcu: ''Nećemo odstupati od svog načina igre''

Hajduk II u nedjelju na Šubićevcu: ''Nećemo odstupati od svog načina igre''

 
2/9/2017 - 17:59 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr

Nogometaši druge momčadi Bijelih nastavljaju s natjecanjem u Drugoj HNL. Igrači Siniše Oreščanina će u nedjelju u četvrtom kolu s početkom u 17 sati na stadionu Šubićevac igrati protiv momčadi Šibenika. Hajdukovci su prije četiri dana na svom stadionu izgubili od Dinama II, ali naravno da izgubljen susret u ravnopravnoj bitci nije pokolebao igrače, a ni trenera Oreščanina koji smatra da je momčad na dobrom putu.

- Sigurno je da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu i da ćemo poslije nekog vremena izgledati puno bolje. Ova mlada momčad u kojoj su igrali nogometaši koji imaju nepunih 18 ili 19 godina i to prvi put zajedno na glavnom travnjaku pred 2.000 gledatelja. Sigurno je da će biti uspona i padova tijekom prve godine igranja u drugoj ligi, ali ovo je projekt od kojeg će nakon nekog vremena Klub imati veliku korist. Bitno je da svi mladi igrači imaju podršku u radu i budućem razvoju. - rekao je strateg Hajduka II. 

Šibenčani su nakon tri kola promijenili trenera i sigurno je da će sutrašnji protivnik druge momčadi Bijelih tražiti bodove, no hajdukovci neće odstupati od svog načina igre...

. Prošla su već tri kola, imamo sliku lige u kojoj se natječemo. Znamo da je Šibenik klub s dugom tradicijom i sigurno i grad i županija očekuju da se oni izdignu iz ove trenutne situacije. Promijenili su i trenera, tako da očekujemo pravu drugoligašku utakmicu protiv čvrstog i agresivnog domaćina koji želi osvojiti prve bodove i pomaknuti se sa začelja. Moramo koncentrirano ući u utakmicu i nastojati se oduprijeti njihovom početnom pritisku. Nakon toga cilj nam je nametnuti svoj način igre uz veći posjed. To je nešto na čemu ćemo ustrajati cijele sezone i cilj nam je iz dana u dan i iz susreta u susret biti sve bolji - zaključio je trener Oreščanin.

2/9/2017 - 17:59 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr