Mobile menu
Hajduk II sa šest juniora i kadetom na vratima pobijedio vodećeg Mosora

Hajduk II sa šest juniora i kadetom na vratima pobijedio vodećeg Mosora

 
25/4/2015 - 18:48 sati
Hajduk II
Autor: Alen Orlić
Foto: Cropix

Hajduk II slavio je pobjedu 3:2 protiv Mosora, vodeće momčadi u 3.HNL Jug, u utakmici odigranoj na pomoćnom igralištu stadiona u Poljudu.

Iako su ostali bez nekolicine standardnih igrača koji su priključeni prvoj momčadi (Grbić, Tudor, Bosančić, Juranović, Bašić, Pejić...), momčad trenera Marija Osibova u kojoj je bilo šest juniora, a na vratima je bio kadet Delpont, stigla je do zaslužene pobjede. 

Ovog puta golom u 90. minuti koji je zabio centarfor Ivan Prskalo

Utakmica je bila kvalitetna, obilovala uzbudjenjima i rezultatskim preokretima. Mosor je prvi poveo golom Vukčevića već u sedmoj minuti, a Hajduk II je izjednačio u 15. golom Prskala

Hajduk II je preokrenuo rezultat kad je Hairlahović zabio iz penala u 24. minuti. Najstrožu kaznu je izborio Mastelić

Već do poluvremena bilo je 2:2, Koštić je zabio udarcem sa dvadesetak metara.

I konačno druga momčad Hajduka stigla je do pobjede na samom kraju utakmice drugim golom Prskala poslije dodavanja Hairlahovića.

"Jako sam zadovoljan zbog ove pobjede, a posebno zbog angažmana i igre ovih mladih igrača, juniora, koji su pokazali da imaju kvalitet i da je ovaj projekt zaista pravi potez. Treba samo ustrajati u radu. Hajduk II dao je veliki broj igrača u prvu momčad, a ovi koji su ušli umjesto njih pobijedili su vodeću momčad lige i to sve govori", komentirao je trener Hajduka II Marijo Osibov

HAJDUK II: Delpont, Župan (od 76. Demir), Žile (od 69. Vrljičak), Vasilj, Tomić, Jurić, Llanos, Kovačević (od 64. Basha), Prskalo, Hairlahović, Mastelić.

25/4/2015 - 18:48 sati
Hajduk II
Autor: Alen Orlić
Foto: Cropix