Mobile menu
Hajduk II remizirao na gostovanju u Biogradu

Hajduk II remizirao na gostovanju u Biogradu

 
27/5/2017 - 18:50 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

PRIMORAC (B) - HAJDUK II 2:2
Utakmica 33. kola Treće HNL Jug
Biograd, Igralište Kažimira i Silvija
Gledatelja: 200
Sudac: Josip Dugandžić (Komin)
Strijelci: 1:0 Ješe (3. 11 m), 1:1 Pasariček (17.), 2:1 Vodopija (31.), 2:2 Bencun (71.) 

PRIMORAC (B):
Rogić, Brzoja, Colić I, Marković, Ješe, Galešić, Vodopija, Perica (od 78. Katuša), Bajić (od 52. Mrkić), Colić II (od 46. Bačkov), Malčić.
HAJDUK II: Gujić, Fadić (od 33. Barišić), Cetina (od 61. Dumančić), Batarelo, M.L. Vojković, Skorup, Ćurić (od 55. Bencun), Pasariček, Mrkonjić, Delić, Jurić.  

Hajduk II osvojio je bod na gostovanju kod Primorca u Biogradu, u 33. kolu 3. HNL Jug. Za Bijele je susret loše započeo i već od 3. minute su bili u rezultatskom zaostatku. Prvi napad Primorca rezultirao je najstrožom kaznom, a siguran strijelac s bijele točke bio je Vedran Ješe. Hajduk II je već u 9. minuti imao priliku za izjednačenje, ali je udarac Tomislava Mrkonjića s 10 m završio pored gola. Ipak, u 17. minuti stiglo je izjednačenje, Luka Pasariček bio je precizan sa 16 m i donio slavlje svojoj momčadi.

 Momčad Marka Loze potom je preuzela inicijativu, ali su do gola opet došli domaćini. Luka Vodopija najbolje je reagirao nakon ubačaja s desne strane i zatresao mrežu Patrika GujićaHajduk II je do poluvremena pokušavao doći do izjednačenja, Bijeli su stvorili dvije prilike, ali su bili neprecizni. Bijeli nastavljaju s napadima i u drugom poluvremenu, vrataru Lovri Rogiću prijetili su Pasariček i Luka Dumančić, da bi Marko Bencun Bijelima donio zasluženo izjednačenje u 71. minuti preciznim udarcem s vrha šesnaesterca. Dvije minute kasnije u prilici je bio Deni Jurić koji je već svladao domaćeg vratara, a onda je loptu s gol linije očistio Ješe. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, pa momčad trenera Marka Loze sada ima 71 osvojeni bod. Hajduk II je već odavno osigurao naslov prvaka i plasman u viši natjecateljski rang, a u posljednjem kolu u utorak 30. svibnja na Poljudu gostuje momčad Jadrana LP.  

27/5/2017 - 18:50 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr