Mobile menu
Hajduk II pobijedio Zmaja u Makarskoj 4:0

Hajduk II pobijedio Zmaja u Makarskoj 4:0

 
18/3/2015 - 17:44 sati
Hajduk II
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka pobijedila je u Makarskoj Zmaja sa 4:0 u utakmici 20. kola 3. HNL Jug. Strijelci su bili Mastelić (40.), Prskalo (42.), Maloku (69.) i Žile (77.)

Momčad trenera Marija Osibova bila je uvjerljiva na gostovanju u Makarskoj, na kraju je to bila visoka pobjeda, a uz dobru igru posao je hajdukovcima bio utoliko lakši jer su Makarani od 31. minute igrali s igračem manje nakon što je Godinović igrao rukom u izglednoj situaciji za gol Hajduka.

Trener Hajduka II Mario Osibov ističe da je ova uvjerljiva pobjeda došla kao plod odličnog pristupa njegovih igrača. 

"Zadovoljan sam jer smo od prve minute ove utakmice ušli na pravi način. Pitanje pobjednika nije u nijednom trenutku došlo u pitanje. Uz maksimalan angažman i našu kvalitetu koju imamo zasluženo smo pobijedili. Što je najvažnije, bili smo koncentrirani i izvukli smo pouke iz utakmice koju smo igrali prije par dana", istaknuo je Osibov

U nastavku trećeligaške sezone Hajduku II ovo je treća pobjeda, a samo jedan poraz upisali su od Omiša prije tri dana kad su propustili vodstvo od 2:0 u zadnjih desetak minuta na što se i referirao trener Osibov

U Makarskoj je Hajduk II igrao u sljedećem sastavu: 

Ljubić, Tudor, Pejić (od 60. Žile), Franić, Domej, Sršen, Maloku (od 71. Puljić), Juranović, Prskalo, Hairlahović, Mastelić (od 81. Žužul).


18/3/2015 - 17:44 sati
Hajduk II
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr