Mobile menu
Hajduk II pobijedio Zadar u prijateljskoj utakmici

Hajduk II pobijedio Zadar u prijateljskoj utakmici

 
17/2/2018 - 17:59 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Zadar - Hajduk II 2:3 (1:1)
Prijateljska utakmica
Zadar, igralište Stanovi  
Hajduk II: Gujić, Bašić, Batarelo, Ševelj, Bradarić, Nejašmić, S. Jurić, Palaveresa, Sahiti, Kreković, Krajina. Još su igrali: Ljubić, Šuto, Ćurić, Pasariček, D. Jurić, Ciprić, Blagaić i Relota.

Druga momčad Hajduka pobijedila je Zadar s 3:2 u prijateljskoj utakmici odigranoj na Stanovima. Rano vodstvo domaćih anulirao je u 11. minuti Ivica Batarelo preciznim udarcem nakon izvedenog kornera. Bijeli su mogli doći u vodstvo u 22. minuti, ali Leon Kreković nije iskoristio najstrožu kaznu, domaći vratar bio je uspješniji.

Hajduk II poveo je u 68. minuti. Nakon lijepe akcije i velike prilike Denija Jurića, odbijena lopta stigla je do Jakova Blagaića koji je preciznim udarcem s distance svladao domaćeg čuvara mreže. Treći gol za Bijele postigao je Kreković pet minuta kasnije nakon lijepe dubinske lopte Luke Pasaričeka, a konačan rezultat postavljen je devet minuta prije kraja utakmice.

Momčad Siniše Oreščanina posljednju pripremnu utakmicu pred nastavak prvenstva igra u nedjelju na Poljudu protiv NK Bravo iz Ljubljane. 

17/2/2018 - 17:59 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr